Figyelem, rossz hírt közölt a közkedvelt hazai tófürdő: azonnal bezárták

MTI   
  Megosztom
Figyelem, rossz hírt közölt a közkedvelt hazai tófürdő: azonnal bezárták

"Sajnos a mai napon jutott a tudomásunkra az, hogy a Tófürdő vízminősége a 08.12-i mintavétel alapján nem megfelelő. Ezért a Tófürdőt a gépészeti javítást követően is zárva tartjuk." - közölte a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a nyíregyházi Tófürdő a mai naptól átmenetileg nem üzemel, miután az éjszaka folyamán a gépházban olyan műszaki jellegű meghibásodás történt, melynek helyreállítása több napot is igénybe vehet. A Tófürdő újranyitásának pontos idejéről a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. a későbbiekben ad tájékoztatást

– írták a honlapjukon, szúrta ki a Termál Online. Ezt később törölték - vette észre a Sokszínű vidék, majd és új közleményt tettek közzé. Eszerint a gépházban levő hibát várhatóan egy nap alatt megoldják, azonban a tó vízminősége sem megfelelő.

Sajnos a mai napon jutott tudomásunkra, hogy a Tófürdő vízminősége – feltételezhetően – a meleg nyári időjárás miatt nem megfelelő. Ezért a Tófürdőt a gépészeti javítást követően is zárva tartjuk.

Mint írják, a májusi nyitás óta minden heti vízmintavétel kifogástalan lett, kivéve a legutóbbit.

Kderült az is, hogy a

Tófürdő újranyitása az illetékes hatóság jóváhagyásával a megfelelő vízminta birtokában fog megtörténni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

sóstó

nyíregyháza