Áll a bál Balatonon: ezért zárták be a népszerű szabadsrandot Tihanynál

HelloVidék   
  Megosztom
Áll a bál Balatonon: ezért zárták be a népszerű szabadsrandot Tihanynál

Bezártak egy szabadstrandot Tihanyban, a döntésről maga Tósoki Imre, Tihany polgármestere közösségi oldalán tájékoztatta a látogatókat.

Az augusztus 20-i hosszú hétvége előtt – augusztus 16 óta – a tihanyi Somosi szabadstrand több pontján találkozhatnak a fürödni vágyók a település önkormányzatának felhívásával, miszerint a szabadstrand nem üzemel, magyarán azt bezárták - írja a 24.hu.

Tisztelt Tihanyiak! Tisztelt Látogatók! A Veszprém Vármegyei Kormányhivatal VE/NEF/0656-9/2024 sz. határozata alapján a Balaton vízminőségének romlása miatt, 2024. augusztus16. napjától a Somosi szabadstrand átmenetileg nem üzemel. A Kormányhivatal folyamatosan monitorozza a strand vízminőségét, és amennyiben fürdőzésre alkalmasnak találják, arról külön határozatban döntenek. Kérjük hogy az egészségük védelme érdekében a strandot átmenetileg ne használják

– fogalmazott a polgármester.

A határozat tartalmát, a a döntés okát nem hozták nyilvánosságra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balaton

tihany

strand

bezárás