Sokaknál kiverte a biztosítékot: durva cseréptörmelékkel szórták be a keszthelyi kastélykertet

HelloVidék   
  Megosztom
Sokaknál kiverte a biztosítékot: durva cseréptörmelékkel szórták be a keszthelyi kastélykertet

"Jól lesz ez mulcsnak, és még pénzbe se kerül" - gondolhatta a kivitelező, aki építkezési sittel szórta tele a keszthelyi Festetics-kastély virágágyásait. Az Internet népének hála, most a kivitelező belátta: ez azért mégsem a legtökéletesebb megoldás. Azóta léptek...

Még a hét elején a Kókány sufni tuning nevű Facebook-csoportban tűnt fel egy poszt arról, hogy minden nagyon szép a Festetics-kastélyban, de a díszkert egyik részén - unortodox mulcsként - durva tégla-sittet szórtak a növények alá.

Azt a posztoló sem tudta, hogy ez gyakori-e ez az eljárás, vagy sem. A szokatlan mulcstechnika miatt sok kiakadtak - valljuk be, a tégla nem mulcs, és nem is illik a pompázatos barokk kastély környezetébe.

A napvilágot látott hírt követően augusztus 23-án a Festetics-kastély közösségi oldalán reagáltak a tényekre:

Hibás alvállalkozói teljesítés miatt az érintett területre nem megfelelő cserépmulcs került ki. A Festetics-kastély műszaki osztályának munkatársai a cserépmulcsot visszaszedték, és azt a díszkerthez méltó vörösfenyő mulccsal váltják ki, ahogy az a képen is látható

– írták.

Címlap: facebook/Vármögyei Hírök

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

festetics

keszthely

mulcs

festetics-kastély