Botrány a Balatonnál: lezárta a luxushotel a kiskaput, ami a szabadsrandra vezet

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Botrány a Balatonnál: lezárta a luxushotel a kiskaput, ami a szabadsrandra vezet

Egy zsebkendőnyi "strandot" hagytak meg a köznépnek a 7 milliárd (!) adófizetői pénzzel megtámogatott szántódi balatoni luxus komplexum előtt. Most csavarokkal és biciklizárral zárták le a Balaton egyik legszebb panorámájával rendelkező partszakaszát is Szántódon.

Az előzményekről annyit, hogy Szántódnak van egy partszakasza, amit a szállodaépítők azzal a kötelezettséggel kaptak meg az önkormányzattól, hogy egy 10 méter szélességű partsávot szabadon átjárhatónak hagy meg. Egy zsebkendőnyi "strandot hagytak meg a köznépnek a 7 milliárd (!) adófizetői pénzzel megtámogatott Balaland luxus komplexum.

A közpénzmilliárdokkal támogatott Balaton-parti luxushotelt bár kerítéssel vették körbe, ugyanakkor hivatalosan bárki bemehetett a hozzá tartozó vízpartra - ezidáig.

A strandbejáratot ugyanis most nem csak szimplán bezárták de leszegecselték és egy biciklilakatot is tettek rá - erről Hadházy Ákos írt először a közösségi oldalára:

Az ötcsillagos nyaralókomplexum vezetője azt közölte az RTL Híradóval, hogy bárki bemehet a partszakaszra, csak a főbejáraton keresztül.

Címlapkép, fotó: Hadházy Ákos / Facebook

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szántód

szabadstrand