Tűzvész Kőszegen: több épület kiégett + Megdöbbentő okok és videó a helyszínről

HelloVidék   
  Megosztom
Tűzvész Kőszegen: több épület kiégett + Megdöbbentő okok és videó a helyszínről

Először tarlótűzhöz riasztották a tűzoltókat, majd több épületet is oltani kellett Kőszegen, miután pár marék levelet akart eltüzelni egy férfi a szárazságban - számolt be róla a Nyugat.hu.


 


 

Először tarlótűzhöz riasztották a tűzoltókat augusztus 31-én Kőszegre, a Kőszegfalvi utcába, de hamarosan már arról érkezett jelzés, hogy egy pajta is lángol. Ekkor már több település tűzoltói indultak a helyszínre, ahol időközben egy másik melléképület is lángba borult - számolt be róla a Nyugat.hu.

Kőszegi, szombathelyi, bozsoki, horvátzsidányi és kőszegdoroszlói tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik az oltás mellett arra is figyeltek, hogy a tűz ne terjedjen a lakóépületek irányába, vagy a lángoló épületek közelében álló méhkaptárakra. A rovarok a füsttől, a hőtől és a fényhatásoktól megzavarodva rajokban köröztek a környéken és több tűzoltót is megszúrtak, de senki nem szorult ellátásra emiatt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűz

tarlótűz

tűzgyújtási tilalom