Döbbenetes tragédia a kecskeméti idősotthonban: zacskóval fojtotta meg magát egy idős nő

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes tragédia a kecskeméti idősotthonban: zacskóval fojtotta meg magát egy idős nő

Még mindig fekete zászló leng a kecskeméti Őszirózsa Időskorúak Gondozóháza intézmény bejáratánál. Az önkormányzati tulajdonban levő intézmény 20 lakója közül egy idős, magányos nő döntött úgy, végez magával.  Órákig senki nem vette észre a tragédiát...

A kecskeméti Őszirózsa Időskorúak Gondozóházában: egy bentlakó idős asszony önkezével vetett véget az életének. Az 20 fős intézmény egyik lakója nejlonzacskóval a fején fulladt meg - adta hírül a Blikk.

Az éjszakás gondozó azonban erről mit sem tudott, reggel 8 óráig senki sem vette észre a tragédiát. A reggeli osztáskor találták meg az idős nőt, de ekkor már nem lehetett segíteni rajta, a halál oka fulladás volt, és valószínűleg éjfél körül következett be.

Az intézmény vezetője, Slajkó Eugénia elhatárolódott a nyilvánosságtól és a sajtó érdeklődésétől, mondván, felettesei nem engedélyezték, hogy nyilatkozzon.

Ami a gondozókat illeti, szintén nem kívánt kommentálni az esetet, ahogy azt sem tudni, terveznek-e fegyelmi eljárást a mulasztás miatt. A rendőrség azt közölte, hogy nem utal semmi idegenkezűségre, az idős hölgy öngyilkosságot követett el.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kecskeméti idősotthon

öreg

idős