Döbbenetes nógrádi börtönbiznisz: most lebuktak a pofátlan drogcsempészek

MTI   
  Megosztom
Döbbenetes nógrádi börtönbiznisz: most lebuktak a pofátlan drogcsempészek

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága büntetőeljárást folytat bűnszövetségben, rendvédelmi szerv létesítményében elkövetett új pszichoaktív anyag kereskedelem miatt; három embert fogtak el az ügyben, később a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.


 


 

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt közölte kedden a police.hu oldalon, hogy a gyanúsítottak több büntetés-végrehajtási intézetbe próbáltak különböző módszerekkel új pszichoaktív anyagot bejuttatni, amit a csomagok címzettjei nemcsak saját használatra, hanem fogvatartott társaik közötti újraértékesítésre is használtak volna.

A drog ellenértékét egy előre egyeztetett bankszámlára kellett átutalniuk a rabok hozzátartozóinak - tették hozzá.

Mint írták, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a büntetés-végrehajtási szervezet felderítő szolgálata szoros együttműködése eredményeként számos olyan tárgyat foglaltak le, amelyekből a szakértő új pszichoaktív anyag jelenlétét mutatta ki.

A három letartóztatott ember mellett a büntetés-végrehajtási intézetben elítéltként fogvatartott két további bűntársat is gyanúsítottként hallgattak ki - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

drog

drogbanda

nógrád megye