Döbbenetes vonatbaleset: akkorát fékezett az InterCity egy gázolásnál, hogy avartüzet okozott

RTL   
  Megosztom
Döbbenetes vonatbaleset: akkorát fékezett az InterCity egy gázolásnál, hogy avartüzet okozott

A vonat Kiskunfélegyházánál gázolt, az elütött ember állapotáról nem érkezett hír, viszont akkorát fékezett az IC, hogy közben kigyulladt az avar is - számolt be róla az RTL.

Elgázolt egy embert Kiskunfélegyházánál, a Nagyhíd dűlő közelében a Nyugati pályaudvarról 12 óra 50 perckor Szeged felé induló Napfény InterCity – írja a Mávinform.

A balesetben érintett vonat utasait egy másik szerelvényre átszállították, amiben a tűzoltók segítettek az utasoknak. A katasztrófavédők emellett eloltották azt az avartüzet is, amely akkor keletkezett, amikor a vonat fékezett. A helyszínelés este fél hatig tartott, a vonatok már két vágányon haladhatnak.

Az elgázolt személyről nem adtak tájékoztatást, de a RTL Híradó úgy tudja, egy férfi vesztette életét. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de az elgázolt férfi a súlyos sérüléseibe belehalt.

A vonaton százötven ember utazott, őket mentesítő járattal szállították tovább, nekik a biztonságos átszállásnál a tűzoltók segítettek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

intercity

vonat

fékezés

gázolás