Sziklafalnak csapódott egy ejtőernyős: felszállt, aztán repülés közben eltűnt

HelloVidék   
  Megosztom
Sziklafalnak csapódott egy ejtőernyős:  felszállt, aztán repülés közben eltűnt

Súlyos balesetet szenvedett egy 33 éves siklóernyős a Gerecsében, amikor szerda délután sziklafalnak csapódott – derült ki a Magyar Barlangi Mentőszolgálat hivatalos Facebook-közleményéből.

A sérült pilóta mentése csak kötélpályák kiépítésével volt lehetséges. A sportoló délután háromkor szállt fel, ám repülés közben eltűnt, és csak este nyolckor kértek segítséget a Magyar Barlangi Mentőszolgálattól a társai.

A mentők a férfit kritikus állapotban találták meg, körülbelül 20 méter mélységben, a Tarján közelében lévő Pes-kő barlang mellett, ahol egy függőleges sziklafalon, egy keskeny párkányon akadt fenn.

A mentési munkálatokról a itt ír a mentőszolgálat részletesen:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

mentőszolgálat

barlang