Brutális gyilkosság Békésben: apja beismerte, hogy földhöz vágta saját csecsemőjét

RTL   
  Megosztom
Brutális gyilkosság Békésben: apja beismerte, hogy földhöz vágta saját csecsemőjét

Tegnap hajnalban meghalt az az öthónapos békési csecsemő, akit az édesapja bántalmazott, amíg az édesanyja a gyerek ikertestvérét kórházba vitte - számolt be róla az RTL.

Az RTL Híradójának beszámolója szerint az egyik iker, egy kisfiú kedden késő este lett rosszul. Asztmás roham gyanúja miatt a szülők kihívták a mentőket, akik kórházba vitték a gyermeket. Édesanyja vele tartott, így a másik ikergyermek, a kislány az apjával maradt otthon. Nem sokkal később újra riasztották a mentőket a békési címre: az apa kért segítséget, miután állítása szerint a kislány leesett az ágyról. A gyerek annyira rossz állapotban volt, hogy a mentőknek újra kellett éleszteni a helyszínen, a beszámolók szerint vérzett a feje, és zúzódások borították a testét.

A kislány végül a kórházban belehalt a sérüléseibe, de a rendőrséget már korábban értesítették, mivel az orvosok úgy vélték, a gyermek nem sérülhetett meg ilyen súlyosan, ha csak az ágyról esett le. Az apát őrizetbe vették, emberölés gyanúja miatt folyik ellene eljárás. Gyanúsítotti kihallgatása során bevallotta, hogy ő bántalmazta a kislányt: földhöz vágta, mert idegesítette a sírása és nem tudott tőle aludni.

Az RTl információi szerint az asztmás rohammal kórházba került ikertestvér már jobban van, de egyelőre nem engedték haza a kórházból.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidek

gyilkosság

bántalmazás