Döbbenetes, hol bóklászhat a félelmetes vadállat: Hajdú-Biharban még sosem láttak ilyet

HelloVidék   
  Megosztom
Döbbenetes, hol bóklászhat a félelmetes vadállat: Hajdú-Biharban még sosem láttak ilyet

A medvét az elmúlt napokban többször is észlelték a hajdú-bihari település környékén. Az elkövetkező napokban várhatóan a hatóságok is a medve nyomába erednek – írja a Haon.hu. A medveveszélyre Filemon Mihály, a fátlan lombkoronasétányáról elhíresült Nyírmártonfalva polgármestere figyelmeztette saját kezűleg a lakosságot Facebook-bejegyzésében - jegyezte meg a 444.


 


 

A medveveszélyre Filemon Mihály, a fátlan lombkoronasétányáról elhíresült Nyírmártonfalva polgármestere figyelmeztette saját kezűleg a lakosságot Facebook-bejegyzésében, amiben azt írta:

Az elmúlt 2 napban több olyan lakossági észlelés történt Nyírmártonfalva külterületén, miszerint medvének tűnő állatot láttak, ezeket az információkat akkor a Nyírerdő Zrt. felé jeleztem. A mai napon viszont egyértelművé vált, hogy nagytestű barnamedve portyázik a Petőrész felé eső külterületen, a medvét Nyírmártonfalva és Vámospércs között is észlelték.

A polgármesteri hivatal a Nyírerdő Zrt. mellett a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatóságát is értesítette, egyelőre hiába:

A bejelentéseinket a hatóságok nem vették komolyan, elmondásuk szerint ezen a területen még soha nem láttak medvét.

Filemonék azonban nem adják fel, pénteken újabb bejelentést tesznek, az embereket pedig fokozott óvatosságra biztatják.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

barnamedve

hajdú-bihar

lombkorona-sétány