Eladó Győzike híres családi villája: ennyiért szabadulna a showman nógrádi birodalmától

HelloVidék   
  Megosztom
Eladó Győzike híres családi villája: ennyiért szabadulna a showman nógrádi birodalmától

Mindössze 130 millió forint, és ott élhetsz saját családoddal, ahol hajdanán az Édes életet és a Van életünk realityt is forgatták! Végleg el akarja hagyni ugyanis Nógrádmegyert Gáspár Győző és Bea! A showman kénytelen eladni a családi házát, ami a testvére, Zsolti szomszédságában van - számolt be róla a Blikk.

Már ki is került az ingatlanra az „eladó” tábla (erről a Blikk egyik szemfüles olvasója képet is küldött, amiért jár neki a 10 ezer forintos jutalom). A lap információi szerint

A ház ismert a tévénézők előtt is, ugyanis itt forgatták az Édes Élet és a Van életünk című valóságshow-kat, a vevők számára mégis kockázatos lehet a vásárlás, mivel a tulajdonviszonyok jelenleg tisztázatlanok.

Ahogy a Blikk írja, a családi ház eladása mögött ugyanis egy családi vita is áll: a Gáspár családban évek óta konfliktus van. A viszály az édesanya 2015-ös halála után kezdődött az örökösödés és a vagyonmegosztás körüli vitákkal. Az évek során a feszültség odáig fajult, hogy Győző, Zsolti és az édesapjuk már nem is beszélnek egymással.

A helyiek szerint a viszony az elmúlt időszakban még inkább megromlott, ami miatt Győzőék úgy döntöttek, hogy elhagyják azt a helyet, ahol születtek és felnőttek, és ahol gyermekeiket nevelték.

Gáspár Győző a lapnak megerősítette a hírt, hogy valóban el akarják adni a házat és távozni Nógrádmegyerből. Egy falubeli lakos azt is elárulta, hogy Győző úgy érzi, családja gyakorlatilag elüldözte őt a faluból, és békére vágyik. Bár voltak már érdeklődők az ingatlan iránt, valamilyen oknál fogva nem született még megállapodás – sokan azt suttogják, hogy ebben a családi konfliktusnak is szerepe lehet.

Címlapkép: Youtube

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

győzike

ház

nógrád

ingatan