Megtalálták Jenő polgármesterét: reggel még eltűnés miatt kereste a rendőrség

HelloVidék   
  Megosztom
Megtalálták Jenő polgármesterét: reggel még eltűnés miatt kereste a rendőrség

Rejtély a köbön: még reggel is eltűntként kereste a rendőrség Kerekes Ildikót, Jenő polgármesterét. Mostanra azonban kiderült, kórházban van a Fejér megyei település, Jenő polgármestere.

Az elmúlt napokban még eltűntként kereste a rendőrség Kerekes Ildikót, Jenő polgármesterét. A rendőrségi körözés szerint a polgármesternek múlt szombaton veszett nyoma - erről a HelloVidék ITT írt.

A 24.hu telefonon elérte a polgármester egyik családtagját, aki közölte, hogy közben megtalálták Kerekes Ildikót. Ezt telefonon a polgármesteri hivatal is megerősítette. A szeretlekmagyarorszag.hu-nak azt is elárulta a hivatal, hogy a polgármester kórházban van, de hangsúlyozták, hogy jól van. Hogy miért került kórházba, az nem derült ki.

Kerekes Ildikó 2019 óta vezeti az 1200 lakosú, Fejér vármegyei települést, idén 51 százalékkal választottak újra, újabb öt évre.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jenő

polgármester

eltűnés