Rejtélyes eltűnés: nyoma veszett Jenő frissen újraválasztott polgármester-asszonyának (Frissítve!)

24.hu   
  Megosztom
Rejtélyes eltűnés: nyoma veszett Jenő frissen újraválasztott polgármester-asszonyának (Frissítve!)

Eltűntként keresi a rendőrség a Fejér vármegyei Jenő polgármesterét. Kerekes Ildikó az idei önkormányzati választáson indult el újra, és nyert a szavazatok ötvenegy százalékával. A polgármester a megyei listán is elindult a Fidesz-KDNP színeiben - írja a 24.hu.

Eltűntként keresi a rendőrség a Fejér vármegyei Jenő polgármesterét. Kerekes Ildikó az idei önkormányzati választáson indult el újra, és nyert a szavazatok ötvenegy százalékával. A polgármester a megyei listán is elindult a Fidesz-KDNP színeiben. A polgármesternek a rendőrség honlapján megjelent körözés szerint a múlt szombaton veszett nyoma - írja a 24.hu.

Kerekes Ildikó a választási portál adatai szerint 2019 óta vezeti a települést, ám a község honlapján a polgármester menüpont alatt róla sem található információ, ahogy a képviselőtestületről és a testületi ülésekről sem.

Az sem világos, hogy a község új önkormányzata megtartotta-e már az alakuló ülését.

Frissítve!

Kiderült, közben megtalálták Kerekes Ildikót- adta hírül a 24.hu. Ezt az információt a polgármesteri hivatal is megerősítette a sajtónak, hogy a polgármester kórházban van, de hangsúlyozták, hogy jól van. Arra viszont nem tértek ki, hogy mikor és miért került kórházba.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jenő

fejér megye

rendőrség

eltűnt