Halálos vonatgázolás: figyelem, késnek a járatok ezen a vonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos vonatgázolás: figyelem, késnek a járatok ezen a vonalon

Elütött egy embert a Nyíregyházáról szerda reggel 5:46-kor Záhonyba induló személyvonat Nyíregyháza-Vásártér közelében – írja a MÁVINFORM Facebook-oldala.


 


 

A hírek szerint az elütött gyalogost a tűzoltók segítségével vitték el a mentőautóig.

A vonatok a baleseti helyszínelés miatt Nyíregyháza és Sóstóhegy között egy vágányon közlekednek, a záhonyi fővonal érintett szakaszán a menetidő 10-15 perccel megnőhet. A balesetben érintett vonat nem közlekedik tovább.

A baleset a Gém utca közelében történt, a helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. Az elütött embert a tűzoltók segítettek elvinni a mentőautóig, valamint a járat utasait is segítették az átszállásban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonat

vonatgázolás