Brutális: vádat emeltek egy regölyi férfi ellen, aki megölte testvérét

MTI   
  Megosztom
Brutális: vádat emeltek egy regölyi férfi ellen, aki megölte testvérét

Minősített emberölés miatt vádat emelt a Tolna Vármegyei Főügyészség az ellen a 42 éves regölyi férfi ellen, aki tavaly júliusban megölte bátyját.

A tényállás szerint a vádlott és egy évvel idősebb testvére közös háztartásban éltek, viszonyuk régóta problémás volt, gyakran veszekedtek. A vádlott szoros emberi kapcsolatok hiányában kizárólag a kutyájához kötődött, az állatot tekintette társának.

A férfi ezután behúzta a még életben lévő, de magatehetetlen sértettet a házba, ahol még legalább négyszer nagy erővel fejbe csapta a husánggal. A báty az utolsó ütések okozta koponyacsonttörés és agyroncsolódás következtében vesztette életét.

A vádlott a holttestet zsákba csavarta, majd az udvaron egy gödörbe tette és befedte. A házban igyekezett eltüntetni a nyomokat, a padlót felsúrolta, a testvére hollétéről érdeklődőknek valótlan történeteket adott elő. A holttestet állampolgári bejelentés alapján egy hónappal a gyilkosság után találták meg a rendőrök.A főügyészség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolja, amely bűncselekmény büntetési tétele 10-től 20 évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés.

A jelenleg is letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű vádlottal szemben az ügyészség 16 év fegyházbüntetés és 10 év közügyektől eltiltás kiszabását indítványozza a Szekszárdi Törvényszéknél.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

bűncselekmény

gyilkosság

vádemelés