Szentgotthárdi szexbotrány: élettársát futtatta, miközben kegyetlenül ütötte-verte

MTI   
  Megosztom
Szentgotthárdi szexbotrány: élettársát futtatta, miközben kegyetlenül ütötte-verte

Rendszeresen megverte élettársát, a falnak nyomva fojtogatta, rugdosta, egy alkalommal egy telefonnal arcon dobta, egyszer fertőtlenítőszerrel leöntötte- írta az eset kapcsán a Nyugat.hu.

A Szombathelyi Törvényszék előkészítő ülésen a más ügyben szabadságvesztését töltő vádlottat folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette miatt 7 év fegyházra ítélte. Vele szemben 1.271.510 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el - közölte csütörtökön a Szombathelyi Törvényszék, mely az esetet részletesebben is ismertette:

A tényállás lényege szerint a vádlott 2020 elején ismerkedett meg interneten az akkor Baranya vármegyében élő sértettel, aki a családját a vádlottért elhagyta és Jánossomorjára költözött, ahol egy gyárban kezdett el dolgozni. Ezen időszakban is előfordult, hogy a vádlott bántalmazta - a haját húzta, megütötte, megrúgta - a sértettet, aki ennek ellenére munkaviszonyának 2020 márciusi megszűnésekor a vádlottal egy szentgotthárdi házba költözött albérletbe, ahol ekkortól élettársakként éltek együtt.

Mivel egyiküknek sem volt jövedelme, a vádlott utasította a sértettet, hogy regisztráljon egy internetes oldalon és prostitúcióból szerezzen bevételt, mert ha nem lesz pénz,

A sértett e fenyegetés és a korábbi bántalmazások hatására fényképeket készített magáról, regisztrált a fenti internetes oldalon, majd akarata ellenére lakóhelyén is prostituáltként dolgozott, az ebből származó bevételt pedig teljes egészében átadta a vádlottnak. A vádlott annak érdekében, hogy a sértett továbbra is folytassa a prostitúciós tevékenységet őt rendszeresen megverte, a falnak nyomva fojtogatta, rugdosta, egy alkalommal egy telefonnal arcon dobta, egyszer fertőtlenítőszerrel leöntötte. A sértett a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű testi sérüléseket szenvedett, azonban orvosi ellátást nem vett igénybe.

A vádlott ilyen előzmények után arra is kényszerítette a sértettet, hogy szervezzen be valakit prostitúciós tevékenységre, és mivel a sértett nem mert vele ellenkezni, 2020. július 11-én összeismertette egymással a vádlottat és az 1. számú tanút, aki korábban is dolgozott prostituáltként és ismét ilyen tevékenységből akart bevételhez jutni. A vádlott és az 1. számú tanú megegyeztek abban, hogy az 1. számú tanú önként prostituáltként dolgozik, az ebből származó bevétel felét pedig szállás és ellátás fejében a vádlottnak adja.

A vádlott – bántalmazással és fenyegetéssel nyomatékosított – utasítására a sértett folyamatosan felügyelte az 1. számú tanú tevékenységét, őt nem hagyta magára, illetve az általa keresett pénzt – összesen 260.000 forintot – átvette a szolgáltatást igénybe vevő személyektől, amit a vádlottnak átadott, aki a pénzt szintén felélte.

A vádlott 2020. július 17-én a sértettel és az 1. számú tanúval együtt egy pinkamindszenti házba költözött, ahol a fenti életmódot akarta folytatni. Ennek érdekében a vádlott ismét megpofozta és üdítőitallal leöntötte a sértettet, azonban 2020. július 19-én este – miután az 1. számú tanú édesanyja értesítette a hatóságokat – vele szemben rendőri intézkedésre került sor. A sértett ekkor visszaköltözött a családjához, így a vádlottal megszakadt a kapcsolata.

A sértett 2020. március 16. és 2020. július 19. közötti a prostitúcióból legalább 3.630 euró (1.271.510 forint) bevételre tett szert, amit a vádlott által kifejtett erőszak és fenyegetés hatására neki átadott, a pénzt a vádlott elköltötte, felélte, ilyen módon rendszeres előnyre tett szert.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a vádlott és védője enyhítésért jelentetek be fellebbezést.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

prostitúció

strici

kurva

futtatás