Horrorisztikus baleset Debrecenben: több kilós betontömb zuhant egy járókelő fejére

MTI   
  Megosztom
Horrorisztikus baleset Debrecenben: több kilós betontömb zuhant egy járókelő fejére

Több kilós betontömb zuhant egy idős férfire Debrecenben pénteken délelőtt. Épp az utcán sétált, amikor a betondarab leesett az egyik hatodik emeleti erkélyről és éppen fejen találta.


 

A Tények beszámolója szerint óriási vértócsa volt a földön a debreceni lakóház előtt, melynek hatodik emeletéről több nehéz betondarab zuhant le péntek délelőtt. Egy idős férfi pont akkor sétált arra, amikor egy több kilós tömb lezuhant, a betondarab pedig fejen találta. A férfi brutális koponyasérülést szenvedett. Azonnal mentőt hívtak hozzá, kritikus állapotban vitték kórházba.

A szomszédok a horrorisztikus baleset után azt mondták, most félnek a falak közelébe menni.

Ezen túl nyilván, hogy félünk és meggondoljuk, mert a férjem agyvérzést kapott, beteg és lassan tud jönni, persze, hogy félünk

– mondta egy ottlakó a Tényeknek.

A ház álítólag több mint 50 éves. A rendőrségi szalaggal kerítették el a baleset helyszínét, a katasztrófavédelem emberei pedig átvizsgálták a ház falát és a meglazult vakolatdarabokat eltávolították.

A Tények információ szerint az idős férfinek továbbra is válságos az állapota.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen beton

baleset