Hidegfront rondít bele a nemzeti ünnepünkbe: vidéken is erre készülhetünk!

HelloVidék   
  Megosztom
Hidegfront rondít bele a nemzeti ünnepünkbe: vidéken is erre készülhetünk!

Október 23-án, szerdán egy hidegfront érkezik nyugat felől, melynek hatására kisebb esők fordulhatnak elő.

Szerdán egy gyenge hidegfront hatására nyugat felől több felhő érkezik fölénk, kisebb eső északnyugaton alakulhat ki. Keleten várható több napsütés. Nyugaton és keleten, északkeleten napközben megélénkülhet az északi-északkeleti szél. Hajnalban főként a Dunántúlon és északon lehet párás, ködös a levegő. Kora reggel -1, +10 fok várható, gyenge fagy még északkeleten lehet. Délutánra 15 és 20 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön az ország északkeleti felén napos, míg a nyugati, délnyugati felén felhős időre van kilátás nyugaton elszórtan kisebb esővel. A légmozgás néhol északnyugaton és északkeleten élénkülhet meg. 13 és 19 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Pénteken hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, tartósan felhős néhol nyugaton lehet az ég. Legfeljebb elvétve fordul elő jelentéktelen eső. Reggel többfelé lesz párás, ködös a levegő. A déli, délkeleti szél az északnyugati tájakon élénk, néhol erős lehet. Délután 15-20 fokot mérhetünk.

Szombaton a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását az ország nagy részén szép napos idő követi, inkább csak fátyolfelhők lehetnek az égen. Északnyugaton élénk, erős lehet a délkeleti szél. Délután 16-21 fok várható.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

idojaras