Veszélyes élelmiszert hív vissza az Auchan: szalmonellával fertőzött

MTI   
  Megosztom
Veszélyes élelmiszert hív vissza az Auchan: szalmonellával fertőzött

Szalmonella szennyezettség miatt hícja vissza az áruházlánc a sajttal töltött csirkemelleket. Az érintett termékek árát a blokk nélkül is visszatérítik a vásárlóknak.

Az Auchan Magyarország Kft. szalmonella szennyezettség miatt visszahívja az 1000 grammos kiszerelésű, Auchan trappista sajttal töltött csirkemell terméket.

A kifogásolt élelmiszer teljes árát blokk nélkül is visszatérítik a vevőszolgálaton. A közlemény szerint a Natural Meat Kft. által gyártott, 2021. július 13-ig fogyasztható termékek tételazonosítója L: 195/1/09.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

auchan

termék

termékvisszahívás

szalmonella