Újabb híres vidéki kávéház húzza le a rolót: már csak néhány napig járhatunk ide

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb híres vidéki kávéház húzza le a rolót: már csak néhány napig járhatunk ide

Búcsúbejegyzést tett közzé a szombathelyi Kőszegi utcában található Kilences Kávézó, ami október 25-ével bezárja kapuit. Bár a pontos okot nem árulták el, a kommentek között szerepel egy hozzászólás, ami „rajtuk kívül álló okokat” említ. A különleges kávézót a Pannon Helyi Termék csapata álmodta meg, a nevet pedig Németh Viki találta ki. És bár az indulást hátráltatta a Covid első, majd újabb és újabb hulláma, kitartottak és amikor lehetett, nyitva voltak és legjobb tudásukkal és hatalmas szeretettel várták a vendégeket.

A helyi termékekre fókuszáltak, tartottak termelői piacot és különböző bemutatókat, workshopokat, irodalmi és zenés programokat, kiállításokat, beszélgetős esteket, kóstolókat, jógát, a kávézó mögötti civil irodában szaporodtak a sajtóreggelik – tudósított róla a savariaforum.hu.

A saját rendezvényeken túl pedig igyekeztek csatlakozni a városi eseményekhez is, például a Savaria Karneválhoz és az Utcaművészeti Fesztiválhoz is. Az ital- és étlapot folyamatosan igazították az évszakokhoz, szezonális krémlevesek és főzelékek, ízletes szendvicsek, pogácsák, desszertek, oszkói kézműves sütemények, Pascucci olasz kávék és egyéb finomságok szerepeltek rajta. A következő posztot tette közzé a szombathelyi kávézó:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szombathely

kávézó

gazdaság

gasztro

bezárt