Zöld vállalkozói díjjal jutalmaz a Bükki Nemzeti Park

HelloVidék   
  Megosztom
Zöld vállalkozói díjjal jutalmaz a Bükki Nemzeti Park

Zöld vállalkozói díj pályázatot hirdet a Bükki Nemzeti Park Igzgatóság az EcoKarst projekt keretein belül. A cél a térségben élő, a környezet- és természetvédelmet szem előtt tartó turisztikai, mezőgazdasági és helyi termékeket előállító vagy egyéb vállalkozások munkájának a segítése, a vállalkozók piacra jutási lehetőségeinek a bővítése.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egy határokon átnyúló INTERREG pályázatot valósít meg „Karszt területek ökoszisztéma szolgáltatása – a helyi fenntartható fejlődés támogatása” (EcoKarst) témacímen, derül ki a Bükki Nemzeti Park sajtóközleményéből.

A projekt része olyan üzleti tevékenységek elindításának, működésének a támogatása, melyek tevékenységükkel a biológiai sokféleséget erősítik és szolgálják. A projekt egyik legfontosabb célkitűzése, hogy olyan módszereket dolgozzon ki az Igazgatóság a helyi vállalkozók bevonásával, amelyek a védett területeken élő emberek és vállalkozások javát is szolgálja, hiszen egy védett terület természetvédelmi célkitűzései csak szélesebb társadalmi bázisra építve valósulhatnak meg hatékonyan.

A díjat két kategóriában hirdetik meg: egyfelől a már működő vállalkozásokat is keresik, illetve a vállalkozást most tervezők pályázatait is várják. A díjat elnyerők szlovéniai bemutatkozási lehetőséget, egy szlovén tanulmányutat és egy 150.000 Ft értékű marketingcsomagot nyernek, illetve használhatják a Zöld vállalkozási díj címet.

A pályázati kiírás és a jelentkezési lap itt érhető el.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vállalkozás

vállalkozó

díj

bükki nemzeti park igazgatóság