Fontos bejelentést tett az ALDI: mutatjuk, mire számíthatnak a vásárlók

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett az ALDI: mutatjuk, mire számíthatnak a vásárlók

Az ALDI Magyarország bővítette az üzleteiben használható fizetőeszközök körét. A jogszabályi keretek értelmében 2022. február 1. és május 31. között immár a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) minden alszámlájáról lehet élelmiszert vásárolni. A vállalat ezért úgy döntött, hogy elfogadja a SZÉP-kártyákat fizetőeszközként, a vásárlók mind a 153 magyarországi üzletében SZÉP-kártyájukkal is fizethetnek a kasszáknál. A SZÉP-kártyák tulajdonosai bármelyik alszámlát igénybe vehetik, tehát akár a szabadidő, a szálláshely, illetve a vendéglátás alszámlán található összeget is felhasználhatják az cég üzleteiben.

A kártyával vásárolható termékek körébe szinte valamennyi élelmiszer beletartozik, így a friss és fagyasztott hús, a tejtermékek, a zöldség-gyümölcs, a pékáruk, a konzervek, a szárazáru, ugyanakkor a SZÉP-kártyákon lévő összeg továbbra sem fordítható például non-food, vegyszer, kozmetikai cikk, állateledel, alkoholtartalmú italok, illetve dohány és feldolgozott dohánypótló termékek megvásárlására.

Bővítjük a fizetési lehetőségeket kasszáinknál, így a készpénz, a bankkártyák, az ALDI-utalványok, az Edenred kártyák mellett a SZÉP-kártyát is elfogadjuk. Ezzel a lépéssel lehetővé tesszük, hogy az ALDI kedvező árú termékeihez azok a vásárlók is hozzájussanak, akik élelmiszer-vásárlásaik értékét utalvánnyal kívánják kiegyenlíteni

– mondta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

aldi

fizetőeszköz

szép-kártya

fizetés

kasszák

széchenyi pihenő kártya

bevásárlás

üzletlánc