Elfogyott az orvos, ez a vidéki kórházi osztály is bezár: utazhatnak a beteg gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Elfogyott az orvos, ez a vidéki kórházi osztály is bezár: utazhatnak a beteg gyerekek

Az indoklás szerint szakemberhiány miatt szünetel a Fejér Megyei Kórházban a gyermek gasztroenterológiai szakrendelés. A szülőknek most legkevesebb 40 kilométert kell utazni, ha ilyen vizsgálatra kell vinniük a gyermeküket.

A fehérvári kórház Fejér megye teljes területéről fogad betegeket, kedden viszont bejelentették, hogy a gyermek gasztroenterológiai szakrendelést ideiglenesen kénytelenek felfüggeszteni, mert nincs szakember.

A RTL Híradójának riportjából kiderült, hogy időpontot nem kellett lemondani senkinek egyelőre, a sürgős eseteket továbbra is ellátják, de az információs pontjukon azt javasolják mindenkinek, hogy

A szülőknek most legkevesebb 40 kilométert kell utazni, ha ilyen vizsgálatra kell vinniük a gyermeküket. De a veszprémi mellett ajánlanak még két budapesti szakrendelőt, ez legalább 64 kilométerre van, és egy győrit, ami 85 kilométerre.

Az RTL Híradónak nyilatkozó egészségügyi szakértő azt mondja: csak ebben a hónapban 35 hasonló eset volt:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kórház

fejér megye

megszüntetés