Érkezik az újabb béremelés: 600 ezer forintot is kereshetsz itt; ehhez szakképesítés sem kell

HelloVidék   
  Megosztom
Érkezik az újabb béremelés: 600 ezer forintot is kereshetsz itt; ehhez szakképesítés sem kell

Januártól minden munkatársának alapbérét bruttó 32 000 forinttal emeli az Auchan. A szakképzettséget nem igénylő áruházi munkakörökben akár bruttó 476 000 forintos jövedelem is elérhető.

Januártól minden teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársának bruttó 32 000 forintos béremelést ad az Auchan Magyarország. E szerint a legtöbb munkatársat foglalkoztató régiókban a szakképzettséget nem igénylő áruházi pozíciókban a jövedelem idén havonta bruttó 380 000 forinttól 476 000 forintig terjedhet.

A mindenkire vonatkozó alapbérnövelést jelentős cafeteria- és vásárlási kedvezmény-emeléssel egészíti ki a vállalat. Az eddigi 5% kedvezmény helyett 12 %-ot biztosít a munkatársainak, továbbá július 1-jétől a cafeteria jelenlegi összege a duplájára emelkedik, amennyiben a vállalat eléri az előre kitűzött gazdasági eredményeket. Az Auchannál az elmúlt években már megszokhatták a két etapban történő emelést, ami eddig a béreket, idén pedig a juttatásokat érinti.

A versenyképes jövedelmek mellett megmarad a munkatársaknak járó kockázati- és baleseti életbiztosítás, a kiemelt kockázatú betegségbiztosítás, valamint a piacon egyedülálló részvényesi program, ami minden Auchan-munkatárs számára elérhető. Ezenkívül a vállalat támogatja a munkába járás költségeit is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

béremelés

auchan

alapbér

emelés

áruház

munkakörök