Örömteli hír jött az üzemanyagárakról: erre készülhetnek a magyar autósok

MTI   
  Megosztom
Örömteli hír jött az üzemanyagárakról: erre készülhetnek a magyar autósok

A héten szerdán jelentősen csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is. A benzin esetében bruttó 15 forint lesz a csökkenés mértéke, míg a gázolajért a kutaknak bruttó 10 forinttal kell kevesebbet fizetniük - írja a holtankoljak.hu

Az elmúlt 3 hétben folyamatosan csökken a hazai üzemanyagok ára, április 19-e óta a benzin közel 60 forinttal kerül kevesebbe, míg a gázolaj ára bruttó 50 forinttal csökkent - magyarázták a portál szakértői.

Az aktuális kiskereskedelmi átlagárakat figyelembe véve a hét közepén az alábbi árakra számíthatunk a kutakon:

  • 95-ös benzin most (2023.05.08-án): 570 Ft/liter, szerdától várhatóan: 555 Ft/liter
  • Gázolaj most (2023.05.08-án): 553 Ft/liter, szerdától várhatóan: 543 Ft/liter

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

benzin ára

benzin ára csökkenés