Na, ezt nem gondoltad volna: ennyit keres egy női hentes és egy férfi műkörmös 2023-ban

Pénzcentrum   
  Megosztom
Na, ezt nem gondoltad volna: ennyit keres egy női hentes és egy férfi műkörmös 2023-ban

„Csókolom! Főnök úr itt van?” - leggyakrabban ezt a kérdést szegezik Oxánának, amikor üzleti ügyben térnek be a hentesüzletébe. Balázst ellenben féltékeny férjek hívogatják néha az éjszaka közepén, azt tudakolva, mit művelt a feleségével: ő ugyanis műkörömépítő. A Pénzcentrum, CashTag című sorozatának eheti adásában azt járták körbe, mitől lesz túl nőies, túl férfias egy szakma, ha egyáltalán létezik ez a kategória, megtudtuk előny-e vagy éppen hátrány a nemük, illetve, hogy miképp befolyásolja mindez a kereseteiket.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

hentes

műkörmös

fizetés

cashtag