Komolyan kijön 50 ezerből a balatoni nyaralás? Most kiderül!

Pénzcentrum   
  Megosztom
Komolyan kijön 50 ezerből a balatoni nyaralás? Most kiderül!

A magyar családok körében még mindig az egyik legnépszerűbb úti célnak a Balaton számít, hiszen viszonylag könnyen megközelíthető, szép és tényleg gyerekbarát a legtöbb partszakasz. Fizetős strandok mellett sok településen van ingyenes fürdési lehetőség, igaz, a szállás, a parkolás, és a szolgáltatási díjak idén is megdrágultak. Az áremelkedések persze már senkit sem érnek meglepetésként, mi azonban lementünk, hogy a saját szemünkkel győződjünk meg róla, pontosan milyen árakkal találkozhatunk. A Pénzcentrum vogja, a CashTag arra tett kísérletet, hogy bemutassa, mennyibe kerül egy spórolós nap, illetve mennyit költ az, aki tényleg elengedi magát.

Annak érdekében, hogy kiderítsék, valójában mekkora erőfeszítést okoz „okosba”, a lehető legkevesebb pénzből kihozni egy napot, a Pénzcentrum vlogja, a Cashtag leruccant Balatonföldvárra. De, hogy legyen összehasonlítási alap, így egyik kollégájuk spórolósra vette a napot, míg másik igyekezett elengedni magát.

Mindjárt itt szeretnénk leszögezni, hogy nem az volt a cél, hogy kollégáink kimaxolják a feladatot, és egyik oldalról nullára, míg másikuk sokszázezer forintra hozza ki a napot (nyilván sikerült volna mindkettő), hanem a koncepciót betartva, de ésszerűen költötték a pénzüket. A CashTag friss vlogjában tehát lelepleződnek a partmenti árak, kiderül, van-e még lángos ezer, kávé 500 forint alatt, megnéztük, mit tud a balatonföldvári fizetős és mit a szabadstand

- írta a portál.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pénzcentrum

cashtag

balaton

nyaralás