Gucci szimata most sem csalt: több, cigivel tömött járművet is kiszúrt a NAV keresőkutyája

MTI   
  Megosztom
Gucci szimata most sem csalt: több, cigivel tömött járművet is kiszúrt a NAV keresőkutyája

Az elmúlt napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei fekete színű keresőkutyájuk segítségével három, csempészcigarettával bélelt járművet füleltek le az M1-es autópályán.

Az egyenruhások először két, Bulgáriából Németország felé tartó autót állítottak meg a sztráda Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán. A kocsik átvizsgálásakor Gucci, a kábítószer-, cigaretta- és bankjegykereső kutya több helyen is jelzett. Az ülések alól, a motortérből és az akkumulátor rekeszéből összesen 1 000 doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta került elő. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy nem csak a két sofőr volt a ludas – az utasokkal együtt rejtették el az adózatlan füstölnivalókat.

Alig néhány nappal később triplázott a kiváló képességű kutya, amikor a pénzügyőrök újabb cigarettacsempész útját szakították meg, de ezúttal a sztráda Komárom-Esztergom vármegyei szakaszán. Csomagokat és utasokat szállító furgont kísértek ki ellenőrzésre, amikor Gucci szimata rögtön jelezte, hogy itt sincs minden rendben. Összesen 1 200 doboz, különféle márkájú adózatlan dohánytermék volt a kárpitok alatt, illetve a pótkerék is füstrudakkal volt kitömve.

(Kiemelt kép: NAV)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nav

nemzeti adó- és vámhivatal

keresőkutya