Hatalmas akció a vidéki termálfürdőkben: csak ők juthatnak kedvezményhez

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas akció a vidéki termálfürdőkben: csak ők juthatnak kedvezményhez

Számos vidéki fürdő hirdetett kedvezményeket februárra. Ezeket pedig a termalonline egy csokorba gyűjtötte. Lássuk, kik és hol élhetnek az olcsó fürdőzés lehetőségével.

  • Berekfürdő: februárban három alkalommal „nyugdíjas szerda” kedvezményt kínál a Berekfürdői Gyógyfürdő. Február 7-én, 21-én és 28-án a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.
  • Hajdúnánás: februárban csütörtökönként kínálnak extra nyugdíjas kedvezményt a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Február 8-án, 15-én, 22-én és 29-én a nyugdíjas napijegy ára 2500 forint.
  • Kisvárda: az Aquacinema fürdő csütörtöki napokon egy állandó nyugdíjas kedvezményt biztosít. Ezeken a napokon a nyugdíjas belépő 3000 forintba kerül.
  • Nyírbátor: a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő február 29-ig érvényes akciójának keretében 50 százalékos kedvezményt kínálnak a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő.
  • Nyíregyháza: hétfőnként és csütörtökönként olcsóbbak a nyugdíjas belépők az Aquarius Élményfürdőben. Ez 4100 forintos jegyárat jelent,a helyi nyugdíjasok számára pedig csak 2300 forintba kerül a belépő.
  • Pápa: hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas igazolvány 50 százalékos kedvezményt biztosít a Várkertfürdőben. Az akció május 31-ig tart, az ünnepnapok kivételével.
  • Ráckeve: a nyugdíjasok hétfőnként és csütörtökönként (kivéve, ha ünnepnapra esik) 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt az Aqua Land Termálfürdőbe.
  • Sárvár: a tanítási szünetek kivételével egész évben elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ezeken a napokon az ONFYI igazolványukat bemutató vendégek féláron, jelenleg 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

termálfürdő

termálfürdők

kedvezmény

nyugdíjas jegy