Nem kaptak fizetést a dolgozók: határozatlan időre le is állt a csornai napelemgyár

24.hu   
  Megosztom
Nem kaptak fizetést a dolgozók: határozatlan időre le is állt a csornai napelemgyár

Csúszik a januári bérek kifizetésével és állásidőre küldte a dolgozókat a csornai napelemgyártó, az Ecosolifer Heterojunction Kft. - írta meg a 24.hu.

Ahogy arról a portál beszámolt, a csornai napelemgyár dolgozóit egy levélben tájékoztatták a felmerülő problémáról. Ebben azt közölték, hogy

A 2024. januári bérek kifizetésére sajnálatos módon késedelmesen kerül sor. Ezzel egyidejűleg február 12-től – egyelőre határozatlan időre – állásidőt rendelünk el.

A lap kiemelte azt is, hogy nem ez volt az első ilyen eset a gyár életében. 2022 júniusában arról lehetett olvasni, hogy akkor már három hónapja nem kaptak fizetést a munkavállalók.

Az állományi létszám akkor 52 fő volt, ők húsvétra kapták a kellemetlen meglepetést. Ha hónapokat késve is, de végül pénzükhöz jutottak a dolgozók, később egyikük arról számolt be, hogy 8000 forint „kárpótlást” is kaptak

- emelte ki a portál.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csorna

csornai napelemgyártó

fizetés

bérkifizetés

késedelem

napelemgyár