Figyelem: új korlátozást vezet be az OTP Bank az átutalásoknál, hamarosan életbe is lép

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem: új korlátozást vezet be az OTP Bank az átutalásoknál, hamarosan életbe is lép

Május nyolcadikától a pénzintézet automatikusan 1 millió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra – írja az economx.hu.

Az OTP Bank kiberbiztonsági megfontolásból állítja be a napi átutalási korlátozást. A limitet azon ügyfeleknél állítják be, akik digitális szerződéssel rendelkeznek, tehát rendelkeznek OTP InternetBankkal vagy MobilBankkal. Akik nem használják ezeket a platformokat, ők továbbra is a bankfiókokban tudják módosítani a napi maximumot – tudta meg a portál.

A szolgáltatás az ön biztonságát szolgálja, és a beállított limitet bármikor módosíthatja, vagy ideiglenesen akár fel is függesztheti az OTP MobilBankban

– közölte a pénzintézet az ügyfeleknek kiadott tájékoztatójában.

Az OTP januárban már bejelentett egy 1 millió forintos átutalási limitet a régi, fokozatosan kivezetésre kerülő OTPdirekt internetbank felületén a lakossági ügyfeleknek.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

otp