Hiába a vadiúj stadion, csőd szélén a legendás vidéki focicsapat: újabb végrehajtást fenyegeti őket

HelloVidék   
  Megosztom
Hiába a vadiúj stadion, csőd szélén a legendás vidéki focicsapat: újabb végrehajtást fenyegeti őket

Újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re. Ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya. A szombathelyi Hali-szurkolói kiakadtak, és az ügyvezető lemondádát kérik.

Miközben lemondott a Haladás vezetőedzője, és megtalálták a bajnokság hátralévő három meccsére az utódját , a klub kálváriája tovább folytatódik. Mint kiderült, a Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala a következő bejegyzést tette közzé:

Időközben a cégjegyzék tanúsága szerint újabb végrehajtást jegyeztek be a Szombathelyi Haladás Kft-re, ezúttal a NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya rendelte el, időpontja 2024. április 26.

Információik szerint emellett továbbra is szerepel egy másik végrehajtás is, azt egy közjegyző rendelte el, egy nappal korábban, április 25-én.

Amennyiben ez is igaz, akkor felszólítjuk Szántó Erzsébet ügyvezetőt, aki ugye a gazdasági ügyekért elsődlegesen felelős, hogy azonnali hatállyal adja be a lemondását!

- írták.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

foci

bajnokság

haladás

szombathely