Jó hír a nyírségieknek: tovább folytatódik az oktatási-nevelési intézmények korszerűsítése

MTI   
  Megosztom
Jó hír a nyírségieknek: tovább folytatódik az oktatási-nevelési intézmények korszerűsítése

A második, 5,9 milliárd forint beruházási értékű ütemmel folytatódik az oktatási-nevelési intézmények korszerűsítése Nyíregyházán.

Kovács Ferenc, a nyírségi nagyváros polgármestere a közösségi oldalán azt írta, hogy ezzel újabb forrás nyílik meg az uniós pénzekből Nyíregyházának megszerzett forrásokból a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz program keretében.

A polgármester emlékeztetett, korábban az összes önkormányzati óvoda és bölcsőde energetikai modernizációját elvégezték, most pedig olyan beruházásokat valósítanak meg, amelyek kiegészítik az elmúlt tizenkét év óvodafelújítási programját, így épületfejlesztések, játszóudvari, kültéri és fejlesztő játékok beszerzése mellett a még hiányzó bútorzat kiépítése, cseréje valósul meg.

A program harmincöt önkormányzati óvodát, kilenc önkormányzati bölcsődét, valamint a nyírszőlősi, a sóstóhegyi, a Bem József és a Göllesz Viktor általános iskolákat érinti, az előkészítő fázist követően várhatóan jövőre indulhat meg a kivitelezés

- közölte Kovács Ferenc.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

nyíregyháza

korszerűsítés

fejlesztés