Döbbenet: egy holland üvegházban fogták el a körözési toplistán szereplő magyar nőt

MTI   
  Megosztom
Döbbenet: egy holland üvegházban fogták el a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt folytatott eljárást a 41 éves nővel szemben, majd őt a Debreceni Ítélőtábla - mint visszaeső elkövetőt - 7 év letöltendő börtönre ítélte.

A rendőröknek később olyan információ jutott a tudomásukra, hogy a nő külföldön, feltehetően Hollandiában tartózkodik. A KR NNI nyomozói az Európai Célkörözési Egységek Hálózatán (ENFAST) keresztül felvették a kapcsolatot holland kollégáikkal, majd megállapították, hogy a nő Nieuwveen településen dolgozhat, a falu egy üvegházakkal borított településrészén.

Az éppen mezőgazdasági munkát végző nőt a holland rendőrök elfogták, kiadatásáról a napokban dönt a holland bíróság

- áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hollandia

elfogatóparancs

körözés

körözési toplistás személy

üvegház