Gigaberuházás Szentgotthárdon: erre fordítják a hatalmas összeget

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Szentgotthárdon: erre fordítják a hatalmas összeget

Több mint 406 millió forintos uniós pályázati támogatásból fejlesztette gyártási kapacitását a fémmegmunkálással foglalkozó, egy szentgotthárdi székhelyű cég.

A Rabacsa Metalltechnik Kft. a fejlesztéseknek köszönhetően lézerhegesztő gépeket és csiszológépeket, valamint korszerű mérőműszereket szereztek be, illetve háromezer négyzetméterrel bővítették gyártócsarnokukat.

A szentgotthárdi gyáregységben fémmegmunkálással méretre vágott lemezek, csövek és komplex alkatrészek előállításával foglalkoznak, alsószölnöki üzemükben pedig az építőipar számára egyedi kovácsoltvas, rozsdamentes acél, alumínium és Corten-acél termékek, illetve fémszerkezetek gyártása zajlik.

A cég ügyvezető igazgatója, Racker Balázs közölte: terveik között szerepel forgácsolási részlegünk kapacitásbővítő fejlesztése, újabb modern mérő és ellenőrző berendezések beszerzése, egy új automatizált felületkezelő üzemcsarnok építése, valamint egy olyan 1,2 megawattos (MW) napelem rendszer telepítése az üzem tetőszerkezete amely 2,4 megawatt akkumulátoros tárolókapacitással is rendelkezik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

fejlesztés

szentgotthárd

támogatás