Autósok, figyelem! Így csökkennek szombattól az üzemanyagárak

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem! Így csökkennek szombattól az üzemanyagárak

Jelentős üzemanyagár-csökkenés történik szombattól – ez derül ki a Holtankoljak.hu friss adatközléséből.


 

Az üzemanyagár-figyelő blog szerint a hétvégén már nemcsak a benzin ára csökken, hanem a gázolajé is. Szeptember 7-én a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 7 forinttal változik, a gázolajért pedig bruttó 4 forinttal fizetnek majd kevesebbet a kutak.

Már csak az a kérdés, hogy ezt az árelőnyt átadják-e a járművezetőknek a benzinkutasok. Ez holnap kiderül, mindenesetre az aktuális átlagárak jelenleg az alábbiak

  • 95-ös benzin – 594 Ft/liter,
  • gázolaj – 600 Ft/liter.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

üzemanyagár

ár

csökkentés