Eldőlt a vidéki versenypálya sorsa: ez vár a Balatonringre

HelloVidék   
  Megosztom
Eldőlt a vidéki versenypálya sorsa: ez vár a Balatonringre

Hét év után befejeződött a sávolyi MotoGP beruházására létrehozott cég felszámolása. A 200 hektáros, versenypályának szánt terület spanyol kézben maradt.


 

Elkelt az eredetileg a MotoGP magyar nagydíja helyszínének szánt Balatonring területe. A felszámolás eredményhirdetése alapján nettó 664,3 millió forintos ajánlattal vitték el az ingatlant.

A 24.hu megtudta, a legnagyobb hitelezőé, a Sávolyi Termálcentrum Kft.-é lett a terület, és a földhivatali dokumentum szerint a tulajdoni lapra már át is vezették a tulajdonosváltást. Ezzel befejeződött a Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. hét éve húzódó felszámolása; a bíróság a cég törlését is elrendelte.

A lap próbált kapcsolatba lépni a vevővel, de a spanyol befektető csak annyit üzent, hogy nem kívánnak újságírói megkeresésre válaszolni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

motogp

versenypálya

motor