Még ma tankolj, ha tudsz: drágul a gázolaj csütörtöktől

HelloVidék   
  Megosztom
Még ma tankolj, ha tudsz: drágul a gázolaj csütörtöktől

Van egy jó és egy rossz hírünk! A jó, hogy a nagykereskedelmi árak a benzin tekintetben nem változnak, viszont a rossz hír: a gázolaj nagykereskedelmi ára 2 forinttal emelkedik.

Vegyesen alakulnak csütörtöktől az üzemanyagárak, írja a holtankoljak.hu. A lap információi szerint a nagykereskedelmi árak a benzin tekintetben nem változnak, a gázolaj nagykereskedelmi ára 2 forinttal emelkedik, így vélhetően holnaptól magasabb áron tankolhatjuk a gázolajat.

2024. október 2-án szerdán az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a kutakon:

95-ös benzin: 584 Ft/liter,

gázolaj: 589 Ft/liter.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

gázolaj

ár