Eladja épületeit a Miskolci Egyetem: brutális árat kérnek a 64 ezer négyzetméteres területért

HelloVidék   
  Megosztom
Eladja épületeit a Miskolci Egyetem: brutális árat kérnek a 64 ezer négyzetméteres területért

Az ingatlan.com oldalon jelent meg az Universitas Miskolcinensis Alapítvány hirdetése, amelyben 2,2 milliárd forintot irányárat szabtak meg; Miskolci Egyetem tulajdonában lévő 64 ezer négyzetméterről van szó – tudósította a boon.hu.

Az ingatlanokat eladásra kínáló oldalon a következő tartalmú leírás olvasható: Miskolc III. kerület 01223 helyrajzi szám alatt, az úgynevezett Csanyik völgyben 64 ezer négyzetméter nagyságú, természetvédelmi terület szomszédságában található, két utcáról megközelíthető fejlesztési ingatlan eladó. Az ingatlan ősfás környezetben található, a területén 8 ezer négyzetméter ingatlan felépítmény található, amelyek teljes felújítást igényelnek. Az épületcsoport egy ideig az Állami Egészségügyi Ellátó Központhoz tartozó komplexumnál volt, majd közvetlen állami kezelésbe vették. Mindezek után kapta meg vagyontárgyként a Miskolci Egyetemet működtető Universitas Miskolcinensis Alapítvány.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

miskolc

miskolci egyetem

eladó

ingatlan

ingatanpiac