Milliós beruházás: befejeződött a zöldterület fejlesztés Csornán

HelloVidék   
  Megosztom
Milliós beruházás: befejeződött a zöldterület fejlesztés Csornán

Csorna Város Önkormányzata a TOP-2.1.2-15-GM1-2016-00004 azonosítószámú, Zöldterületi fejlesztések megvalósítása Csornán című projekt keretében a Vilmos Park területén hajtott végre komplex zöldterületi fejlesztést, melynek eredményeként a Vilmos Park növény és állatvilágát információs táblákkal is bemutató tanösvény és a csornai ebtulajdonosok igényeit kiszolgáló kutyafuttató került kialakításra, valamint a meglévő nyilvános illemhely újult meg. A parkba kilátogató családokat a játszótér mellé telepített új büfé várja.

A büfé kialakítása és a nyilvános illemhely felújítása során korszerű fejlesztések valósultak meg, mert a hűtés-fűtést és a világítást is napelemes áramtermelés egészíti ki, továbbá mind a beltéri, mind pedig a kültéri világítás ledes világítástechnikával működik. A megvalósult fejlesztés állagmegóvását, vagyonvédelmét a kiépített riasztó- és kamerarendszer biztosítja.

A fejlesztés legfőbb célja volt, hogy a terület alkalmas legyen a családok és a fiatalok számára szabadidejük hasznos eltöltéséhez, úgy, hogy közben a környezeti fenntarthatóság követelményeit szolgálják, hozzájárulva a városi zöld környezet megteremtéséhez és ezek gazdaságos fenntartásához.

Az európai uniós fejlesztésnek köszönhetően a városi tanösvény, a büféépület, a komfortos nyilvános WC és a kutyafuttató létrejötte hozzájárul a pozitív városkép megerősítéséhez, a fejlesztés eredményeképpen az itt élők komfortérzete reményeink szerint emelkedik, továbbá turisztikai látogatók és a befektetők számára is vonzóvá válik a város.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

park

csorna

vilmos park

beruházás

kutyafuttató

ebtulajdonosok

büfé

családok

játszótér

zöldterület