Vérfürdő Győrszentivánon: 10-en estek áldozatul a ravasz tolvajnak

HelloVidék   
  Megosztom
Vérfürdő Győrszentivánon: 10-en estek áldozatul a ravasz tolvajnak

Egyetlen éjszaka alatt tíz tyúkot ölt meg egy róka Győrszentivánon. A kisalfold.hu beszámolója szerint a ravasz állatot még a szögesdrót kerítés sem állította meg, simán kijátszotta a védelmi vonalat. Hét madarat és még háromnak a fejét elhurcolt, mindössze négy jószágot hagyott életben.

A feleségem sírva jött be reggel. (…) Biztos nagy rikácsolást csaptak szegények, de mi semmit nem hallottunk

mesélte a gazda, Petrovics Rudolf, aki a tojásokért tartotta leginkább az állatokat, mivel naponta nyolc, de volt, hogy több mint egytucatnyi tojást adtak. „Itt fogok virrasztani, mi mást tegyek” – szögezte le.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tyúk

tojás

róka

ravaszdi