Bemutatót tart a tél: ezeken a területeken várható havazás a hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Bemutatót tart a tél: ezeken a területeken várható havazás a hétvégén

Az Időkép előrejelzése szerint egy kis bemutatót tart a tél. Szombaton borongós, szürke, sokfelé nyirkos időben lesz részünk, viszont északon, az Alföldön többfelé, valamint néhol a Dunántúl déli-délnyugati tájain kisebb eső kialakulhat, észak, északkelet felől ugyanakkor az esőt havas eső, havazás váltja fel. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután -1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front térségünkben.

Az portál hójelentése szerint hétvégén néhol eshet kevés hó.

Vasárnap kezdetben még sokfelé lesz felhős, párás az idő, de délután már többfelé kisüt a nap. Ugyanakkor északon, északkeleten és keleten még kisebb havazás, hózápor előfordulhat. Nyugaton, északnyugaton megélénkül az északnyugati szél. Reggel az ország nagy részén fagyni fog, délután 0-6 fokot mérhetünk.

Hétfőn változóan-erősen felhős időre van kilátás, de többfelé azért időnként a nap is kisüt. Csak helyenként lehet hószállingózás, jelentéktelen havazás. Nem lesz jelentős a légmozgás. 0-6 fokra számíthatunk a délutáni órákban.

Kedden felhős és naposabb tájak válthatják egymást, számottevő csapadék nem várható. Nyugaton, északnyugaton feltámadhat a déli-délkeleti szél. A fagyos reggelt -2, +5 fokos délután követ. Szerda késő délután délnyugat felől csapadék érkezhet, havazásra is van esély.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

havazás

havas eső

eső

tél

felhős idő

borongós idő

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

időjárás