Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható szélvihar az ország területén

MTI   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható szélvihar az ország területén

Kedden az ország legnagyobb részén már sok napsütésre számíthatunk, napközben számottevő csapadék nem várható, csupán a felhősebb északi és nyugati tájakon fordulhat elő néhol egy-egy jelentéktelen zápor. Élénk, erős lesz a délies szél. A maximumok 8 és 14 fok között alakulnak. Megszűnik a fronthatás - írja az Időkép.

Ahogy a portál írja, szerdára virradóan ismét megnövekszik a felhőzet, és sokfelé elered az eső. Reggel, délelőtt még több, délután már kevesebb helyen eshet, dél felől időnként a felhőzet is felszakadozhat. Keleten, délkeleten élénk, erős lehet a délies szél. Napközben 5-13 fok várható, a legmelegebb délkeleten lesz.

Szilveszter napján nyugat, északnyugat kivételével többfelé várható eső, a Dunántúl magasabb pontjain néhol havas eső. Élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Délután 2-8 fok valószínű.

Újév reggelén északkeleten kevés havas eső, hó is eshet, máshol derült, fagyos időre ébredhetünk. Napközben számottevő csapadék nem várható, többfelé hosszabb időszakokra is kisüt a nap. A délies szél helyenként élénk lesz. A csúcshőmérséklet 1 és 7 fok között alakul. Szombatra ismét enyhülés jön.

Hójelentés

Kedden enyhe idő lesz, csapadék elsősorban a hajnali órákban várható, de ez többnyire eső lesz, csak a Bükk és a Mátra csúcsain hullhat havas eső.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szél

szélvihar

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

figyelmeztetés