Hétfőn is marad a borongós, ködös, esős idő: de mikor várható havazás?

MTI   
  Megosztom
Hétfőn is marad a borongós, ködös, esős idő: de mikor várható havazás?

Az Időkép előrejelzése szerint, hétfőn délen, délkeleten akár több órára is kisüthet a nap, máshol felhős idő lesz, elszórtan -főleg keleten - kisebb esővel, szitálással. Nyugaton, délnyugaton napközben is tartósan megmaradhat a reggeli pára, köd. Estétől nyugat felől nagyobb kiterjedésű csapadék érkezik. Több helyen élénk, északnyugaton néhol erős lehet a déli-délkeleti szél. Hajnalban 0, +5, délután 5-12 fokra van kilátás.

A portál előrejelzése szerint keddre virradóra a csapadéktömb egyre inkább kelet felé tolódik, eleinte sokfelé, napközben egyre inkább keleten eshet,

Mindeközben nyugat felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Északon és az Alföldön lehet szelesebb az idő. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Szerda reggel az ország nagy részén gyengén fagyni fog, többfelé képződik pára, köd. Délután dél felől megvastagszik a felhőzet, de északon- északkeleten még több órára kisüthet a nap. Késő délutántól délen előfordulhat kisebb eső. Napközben 3-9 fok valószínű. Csütörtökön újra enyhébb levegő érkezik fölénk; szeles, változékony időben lesz részünk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időkép

eső

havas eső

csapadék

köd

pára