Érthetetlen brutalitás: a békés kutyára lövöldözött a szomszéd, vizsgálat indult +Videó

HelloVidék   
  Megosztom
Érthetetlen brutalitás: a békés kutyára lövöldözött a szomszéd, vizsgálat indult +Videó

Meglőttek egy kutyát a Bács-Kiskun megyei Tataházán, amit biztonsági kamera is rögzített. Gazdája azonnal állatorvoshoz vitte az állatot, a röntgenfelvétel alapján pedig kiderült, hogy már korábban is rálőttek az állatra. Nem is egyszer: négy lövedéket mutatott ki a műszer. A rendőrség nyomoz, a kutya gazdájának rokona az RTL Híradónak azt mondta, hogy a szomszédra gyanakszanak, aki korábban a saját háza tetejét is kibontotta, hogy bosszúságot okozhasson.

A videón látható, ahogy egy tompa pukkanás utána azonnal fájdalmasan vonyítani kezd a kutya. Majd azt lehet látni a biztonsági kamera egy hete készült felvételén, hogy a szomszédok odaszaladnak a ház kerítéséhez. Ők szóltak Burszki Gábornak, aki azonnal anyósa házához sietett a Bács-Kiskun megyei Tataházán.

Láttam, hogy szegény kutya nagyon meg van ijedve, el is bújt és nem is tudtam hozzá férkőzni, csak egy kicsit később. Akkor láttam, hogy vérzik az oldala és valószínűleg tényleg meglőtték

- mondta Burszki Gábor, aki rendőrt hívott és elmondta nekik, mi történt. Az egyik szomszédra gyanakszik. Burszki azt mondja, szemtanúk szerint egy kiszögelésből érkezhetett a lövés, ott látták az elkövetőt is, ott állt a lövés után.

De azt, hogy a láthatóan nyugodt, barátságos kutyára miért haragszik, nem lehet tudni. Az RTL Híradó kereste a férfit, aki a kutyát bánthatta, de nem találta otthon. Úgy tudjuk, külföldön dolgozik. A meglőtt kutya ügyében rendőrségi eljárás indult.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutya

lövések

bács-kiskun megye

tataháza

rendőrségi eljárás

videó