Sünt mentettek a dunaújvárosi tűzoltók: lángoló nádasból mentették ki az állatot

HelloVidék   
  Megosztom
Sünt mentettek a dunaújvárosi tűzoltók: lángoló nádasból mentették ki az állatot

Ahogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság írja posztjában, egy nádas gyulladt ki szombaton Perkátán. A közelben lakóknak a lángok terjedését sikerült megfékezniük, a még izzó, parázsló részeket a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók fojtották el. Az oltás közben bukkantak rá egy összegömbölyödött sünre, akinek a tüskéi megégtek a tűzben.

Ahogy a posztban írják:

A riadt állatot magukhoz vették, a tűzoltólaktanyában Bogdán Péter tűzoltó őrmester a többiekkel együtt vízzel, élelemmel kínálta, ruhákból, falevélből kuckót készített neki. Így telt el az éjszaka, míg másnap, a szolgálatváltást követően Bauer Ákos tűzoltó százados, szolgálatparancsnok a kisfiával a székesfehérvári Sóstó Vadvédelmi Központba vitte , ahol megvizsgálták és ellátták a sünit. Miután teljesen felépült, a központ munkatársai visszaengedik a szabadba. A sünivel Bogdán Péter tűzoltó őrmester látható a fotókon. Hogy miért Szú? A Vuk ugye megvan?

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

perkáta

dunaújváros

oltás

sün

tűzeset

nádas