Kiadták a figyelmeztetést: még nincs vége, az ország egy részét megint elmoshatja az eső

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: még nincs vége, az ország egy részét megint elmoshatja az eső

Ha a májusi eső aranyat ér, akkor ma is tovább gazdagodunk! Mi lesz a folytatásban, milyen hétvégénk lesz?

Az Időkép előrejelzése szerint szerdára virradóan még többfelé készülhetünk záporokra, zivatarokra, majd napközben ezek egyre inkább az ország keleti-északkeleti felére koncentrálódnak, de délután nyugaton és délen is előfordulhatnak elszórtan. Emellett hosszabb-rövidebb időszakokra mindenhol kisüt a nap, kevesebb napsütés északkeleten várható. A délnyugati, majd nyugatira-északnyugatira forduló szél sokfelé élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lesz. A csúcshőmérséklet 21 és 28 fok között alakul, délkeleten lesz a legmelegebb.

Csütörtökön kevesebb helyen, elsősorban északkeleten és nyugaton, délnyugaton fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok, az ország nagy részén viszont napos-fátyolfelhős idő lesz jellemző. Északon-északnyugaton élénk lökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban 11-16, délután 23-28 fokot mérhetünk.

Pénteken délnyugaton csak helyenként, máshol többfelé várható zápor, zivatar, keleten helyenként felhőszakadás, jégeső is. A déli-délnyugati szél több helyen lehet élénk, zivatarok idején erős, viharos. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 27 fok között alakul.

Hétvégén a napos időszakokat fátyol-és gomolyfelhők zavarhatják. Elszórtan tovbábbra is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Szombaton a délkeleti, vasárnap a keleties szél lehet többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos. Délutánonként 23-29 fokot mutathatnak a hőmérők.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eső

zivatar

figyelmezetetés

időkép