Erről jobb, ha te is tudsz: 4000 kg tiltott rovarölőszert akartak a magyarokra rásózni

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Erről jobb, ha te is tudsz: 4000 kg tiltott rovarölőszert akartak a magyarokra rásózni

Több mint négyezer kilogramm tiltott rovarölőszert koboztak el. A fuvarokmányok alapján az illegális szer magyar lerakodási címmel érkezett Görögországból.


 

Több mint négyezer kilogramm tiltott rovarölőszert találtak a pénzügyőrök egy bolgár rendszámú teherautó platóján Békés vármegyében - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a pénzügyőrök a gyulai határátkelőhelynél állították meg a bolgár kamiont, hogy átvizsgálják a rakományát, ekkor találták meg a Magyarországon tiltott méreganyagot.

- írták.

Hozzátették, hogy a fuvarokmányok alapján az illegális szer magyar lerakodási címmel érkezett Görögországból.

A pénzügyőrök értesítették a Békés vármegyei kormányhivatal növényvédelmi felügyeletét, amely a körülmények tisztázásáig zár alá vette rakományt - áll a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rovarölő kiskert

kártevők