Elképesztő látvány volt: tornádó ért földet Szombathely közelében + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő látvány volt: tornádó ért földet Szombathely közelében + videó

Rég látott hevességű szupercella érkezett az osztrák határt átlépve Vas vármegye székhelyére. A forgó zivatarfelhőből 18 óra 56 perckor mezociklonáris tornádó ért földet Szombathely közelében. Idén ez a második felhőtölcsér, amit itthon meg lehetett figyelni, nem is akárhogy - írta meg az Időkép.

Még soha nem fordult elő az Időkép történelme során, hogy a forgó felhőtölcsért három webkameránk is megörökítette. Két szombathelyi eszköz, valamint a toronyi webkamera is elcsípte a pörgő szupercellát, valamint a hozzá kapcsolódó, magasból a föld felé nyúló tornádót

- emelte ki a portál.

(Kiemelt kép: Időkép)

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tornádó

szombathely

időjárás